Skip to main content

Økonomi

Det er dyrt at vedligeholde/opgradere 10+ GAMING PC'er og alt deres udstyr (144 hz skærme, headsets, mus og tastatur) i både udgifter og tid.
Dette er oven i de faste udgifter som strøm, administration, faciliteter (herunder internet/netværk), underviser og forberedelsestid mm.

Konceptet

Klippekort

For bedre at sikre der altid er fuldt antal deltagere (gør træningen bedre da spillet jo helst er 5 vs. 5) nytter det ikke med et fast abonnement hvor man kan lade være med at dukke op (så det ødelægger det for de andre). Derfor bruges istedet den lidt mere administrativt tunge klippekort løsning, samt at man skal melde sig til for hver uge - tilmelding er først til mølle (man må gerne booke forud). Det koster et klip hvis man udebliver.

Klubbens antal åbningsdag(e) om ugen afhænger af efterspørgslen. Er der fx 20 der har købt klippekort vil der blive åbnet endnu en dag.
Derved kan man teoretisk deltage 2 gange om ugen hvis et hold ikke bliver fyldt, så der er ledige pladser, efter alle har haft chancen for at deltage.

Indbetaling (køb af klippekort)

MobilePay til 26235224 (Thomas). Husk at angiv både "arise", medlemsnummer og deltagers fornavn (til validering). Fx "Arise 123 Jens".

Mindste indbetalingen er 5 klip (dvs. 475 kr.). Det er muligt at overføre for flere klippekort ad gangen. Fx 950 kr. (10 klip), 1.425 kr. (15 klip), 1.900 kr. (20 klip) osv.

Der tjekkes normalt kun for indbetalinger et par gange om ugen, hvorved hjemmesiden og antal klip først opdateres der.
Så en god ide er at indbetale i god tid for at kunne få en plads.

Tilkøbsmuligheder

aRise.dk Esport Klub holdtrøje

Bliv en større del af klubben, skab større holdstemning, løft dit og jeres spil i kampe, føl du hører mere til, vis din støtte og meget mere med en aRise.dk holdtrøje.

Der er kun tøjer på lager når nok har bestilt til et genoptryk.
Det er desværre pt. ikke muligt at få navn på ryggen.

495 kr.

Personlig træning - Løft dit spil

Personlig eneundervisning for at løfte sit niveau. Indhent eller overhæl de andre deltagere. Svagheder identificeres (fx bevægelse, spilforståelse, pre-aim, counter strafing, utility brug og forståelse, skydeteknik, sprays, skifte mellem offensiv/deffensiv, og spilkonfiguration mm.) og snakkes igennem. Personificerede tips og tricks. Der fokuseres også på ens ønskede rolle på holdet. Der udarbejdes konkrete øvelser og huskeliste.

300 kr. pr. time (anbefalet er forløb på 3 gange)

Hjælp til indkøb af Gaming PC

Hjælp til køb af ny GAMING PC og udstyr ud fra ens budget og behov. Bærbar eller stationær. Der tages højde for bedst mulig fremtidssikring i form af opgraderingsmuligheder. Så kan du også spille, øve og være med hjemmefra når du spiller med vennerne via vores aRise.dk Esport Klub Discord.

300 kr.

FPS optimering på egen PC

Hjælp til optimering af din egen GAMING PC, dens Windows opsætning, drivere, selve skærmen og selve Counter Strike (via en CFG) for at få bedre FPS (Frames Pr. Seconds) i spillet så du har markant større chance for at vinde og undgår stor fustration. Vi vil også identificere problemet hvis det ikke kan lade sig gøre (fx forkert skærm). Bemærk at der er en gratis guide man selv kan prøve først. Se FAQ for info.

250 kr.

Trænings BOOTCAMPS

Der afholdes nogle gange specielle heldages Trænings BOOTCAMPS i Counter Strike (CS) der løfter niveauet for spilleren individuelt og holdet som helhed. Holdet rystes sammen og der er bedre mulighed for at indøve taktikker og træne dem i kampe. Vi laver også CFG'er så du spiller bedre. Prisen for Trænings BOOTCAMPS afhænger af varighed og er oftest placeret i weekenden eller ferier.

BOOTCAMPS annonceres når de er planlagt.

Leje lokalet til eget arrangement (fx træning)

Det er muligt at leje lokalet og maskinerne til ens fødselsdag, forældre-børne event, bootcamp for holdet, vennearrangement mm. Pris afhænger naturligvis af antal deltagere, mængden af tid, om der er behov for træner/underviser mm.

  • Der er også mulighed for at deltage i de sjældne "PC viden events" hvor man fx lærer at samle en computer, kode en Counter Strike CFG, hvordan Internettet og netværk virker, Windows/Linux brug, kode HTML hjemmesider mm. Priser for disse afhænger af eventet. Disse events annonceres.